teteman

Bertudung atau tidak? itu pilihan anda


perbandingan antara 2 gaya hidup 2 orang gadis dengan 2 pegangan yang berbeza..


bertudung atau tidak? itu pilihan kita, mendapat dosa atau pahala?
ketetapan itu milik Allah SWT.. yang Maha Esa, yang Maha Mengetahui..
Islam itu indah, Islam itu sempurna.. jangan dipertikaikan, jangan diperlekehkan.. =)


*dikongsikan daripada FB..

20 Response to Bertudung atau tidak? itu pilihan anda

  1. pilihan ka?

  2. pilihan atau kewajipan?

    semoga Allah SWT sentiasa buka pintu hidayah buat diri mereka

  3. majoriti lelaki yg aku knal sume kte pmpuan btudung lg cantikk....so,phm2 la..uhhukk3

  4. da xde pilihan..
    wajib tetap wajib..
    hee~~
    (^__^)
    *suke bce entry2 anda~~

  5. simple entry tp banyak maksud tersirat dan tersurat.. like!!

    jom join my bloglist..

    http://lalabiela.blogspot.com/2011/04/bloglist-biela.html

  6. wajib!!!
    takdanya pilih2....
    perempuan pakai tudung memang sweet ..
    hahha+.+

  7. *gedik2 sikit.

    sweet tak saye pakai tudung.?aahaha. <--lempang sikit.

  8. NaNaKyu says:

    LIKE!
    tp xley gak ckp cmtu..sbb certain pompuan yg bertudung..sbb fesyen..bkn sbb Allah..pape pon kte doakan mereka mendapat hidayah Allah..aminnn

  9. Mastura Zakaria :

    pilihan kita, dosa pahala pilihan kita

    ketetapan itu milik Allah SWT.. yang tu tak boleh dipertikaikan.. =)

  10. Rozuan Ismail :

    pilihan untuk menunaikan atau tidak..
    kewajipan yang menyuruh untuk menunaikan..

    dosa pahala masing2 dah tau..
    kesanggupan bertahan menunaikannya yang menjadi ujian pada kita.. =)

  11. Epal Hirata :

    =)

  12. ~DeaLin~ Luv!! :

    wajib untuk ditunaikan..
    berdosa kalau diinggalkan..

    semoga terus diamalkan =)

  13. Nabila Huda :

    =)

  14. si ngokngek :

    btul tu!
    hukumnya wajib! tetap wajib!

  15. padie :

    ahahaha..awak.. mestila! sure! =)

  16. NaNaKyu :

    yeap! then kita kene tengok pada niat DAN perbuatan.. kedua-duanya menentukan dosa pahala yang kita akan dapat nanti.. =)

  17. nice..

  18. nice .. ^_^

  19. CikBulat says:

    bagush2!! ini entry CB sangat bangga!!

  20. aliarosli says:

    bek lah

    saya mahu cantik di hadapanNya

    insya-Allah

    budak kecik dalam gambar nie tak pakai tudung macam mane?? --------->

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...