teteman

Segmen Blogger Kental


lame dah tak join segmen2 kontes2 nih.. tetibe malam ni jumpe satu segmen cambest lak kan..
simple plak tuh.. tak membebankan line tenet yang tengah kemut tahap sembelet doblas minggu..
fuhhh... em.. kalau korang pon nak join.. meh klik kat >>sini<<

kata-kata kental:
Kalau tak kental takde lah sampai 300 entry dah publish dalam blog nih.
Okey, ade antara korang lagi banyak?.. So?..

9 Response to Segmen Blogger Kental

  1. apebende ni jangg oi. hahhaa

  2. hahahahahahahaha

    ni segmen ntuk blogger2 newbie kental cam gua je bro...

    lu tayah join la...

    tapi kalau nak join gak..

    tekan kat link >>sini<< tuh =p

  3. ok.. kental letteewww ^^

  4. bukan along kental sebab tak dapat hadiah dari contest ari tue ke.?? hihih

  5. hahah.. nice2..

  6. waduhhh kental ek ? haha

  7. Bella Bell :

    kental la.. =p



    Atiq :

    yang tu memang satu hal... muahahahahahahahahahaha.. =p

  8. xcukup lgi long...sikit tu... huhuhu

  9. muz says:

    wah entry gua belum sampai itu banyak punya macam...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...