teteman

#6 Wordless Wednesday - alongusop *gurauan



entry rabu tanpa kata2.. sekadar gambar sahaja
 source : wordless wednesdayFB
sape lagi join? bagi link kat bawah
AinSyafiqaAzmi
HansPunyaBlog

TeratakCikAsfz

36 Response to #6 Wordless Wednesday - alongusop *gurauan

  1. semput aku tgk gambar ni,alonggggg
    haaa~

  2. ouh..ni ke yg pasal kat sb tadik tu..haha..semputtttt

  3. pandai dia...menipu...haha

  4. agak tak logik... haha~

  5. sempottt woah... paling sempot stakat nih.. hahahah

  6. HAHAHAH..

    biarkan lah dia tuu.

  7. xsampai hati nak tengok lame2...makin lame makin meleleh air mate ni..kah23...biarlah berpijak dibumi nan nyata....adeh

  8. gadget followr tuu betul ker?kalau betul,kenapa total pageview lebih sedikit berbanding follower?sedikit keraguan kat situ

    dibalas:"haha.. xbetul pon kan edit tu.. alah xde ape dengn follower nie.. follow tak follow korang kawan aku.."

    senyum je lah lepas soalan dibalas cenggitu..gurauan..:)

  9. Taufiq Wr says:

    haha. macam pelik je. follower banyak gile. camne bleh jadi macam tu?

  10. first time nih join..hehe tetibe rasa nak join..jempotla singgah eh =)

    http://ainsyafiqaazmi.blogspot.com/2011/06/wordless-wednesday.html

  11. x nampak...lalallala~

  12. okehla.. nak share la sket traffik kat die..

    dah kasi terang dah link kat atas tuh.. hahah..

  13. best!.. aku suka... tak pasan jugak tadi....

    baru aku pasan pageview dengan follower tak telli

  14. okay dah jelas
    !!!! hehehe....

    cmne buat nih ?? nak jugak...beriban tuuu haahhaa

  15. cik pulau says:

    apakah???
    boleh ea camtu??
    hahaha
    sempot jugakkk...

  16. ??????????????

  17. aque says:

    huhuhuhu... terbaik...

    siap bg tips lagi kat belok beliau...

    happy wordless Wednesday~~~

  18. ASSALAMUALAIKUM.. haha
    thankz2 marketkan saya..
    pandai gak print screen dan crop gambar,
    alah3 edit lah tu..
    ingatkan tak tahu..
    haha,, hah
    camtu gak saya buat.. alah bende nie followers bejuta2 pon bukan dapat duit banyak pon kan?
    abg followers dah beribu dyorang ade bagi abg duit ke? ahaha..
    key2 tu je.. thankz

  19. Anonymous says:

    http://sirlaidstudio.blogspot.com/2011/06/aik-contest-hilang.html

  20. xslh aku die baru ltk tu.hahahaha

  21. Waalaikumussalam
    sama-sama
    dah lama tau..

    follower juta-juta, femes la bro, trafik tinggi, banyak kompeni akan mintak letak iklan, duit mayukk..

    diorang tak bagi duit, diorang jadi tempat kongsi pandangan.

    *gune anon ntuk letak link?..
    **padam entry contest??...

    takpe.. amek pengajaran..

  22. Hans says:

    wahhhh
    follower berbelas ribu
    blog sapa ek?

    Wordless Wednesday #4

  23. Cik Domo says:

    wahhhhh :)
    ramainyeeee...

    Latest Entry: Wordless Wednesday #2

  24. yeap.. komen pon baru sikit.. pastu die delete dah.. :)

    ni je yg sempat..:

    Nurr wrote...
    adesss....ingat kan contest ape...skali tgk cm menarik, 2,3x tgk ni 1st time contest yg adiahnya kena bayar...ala2 gores dan menang..
    mushroom wrote...
    x pernah tgk contest mcm ni. thx invite pakai fb k

    Muhd Fadil wrote...
    heheh... contest, tapi hadiah kena beli. :)

    Zulfikar Hazri wrote...
    sokong Along Usop!!!....benda mcm ni mencemarkan blog.

    Amiey White wrote...
    pe kata lu bagi diskaun seringgit je . terbaiklah

    Amiey White wrote...
    hebat ! hahahaha

    nur amalina athman wrote...
    saya suka join contest/GA/Lucky draw..tapi kadang2 tuu berfikir banyak kali nak join atau tidak walaupun hadiah tuu 100% free..tade potongan harga..

    iamzulfadli wrote...
    cerdik kau bro. patut masok MLM. kesian kau

    Along Usop wrote...
    nah... kang kate tak ajar pulak...lain kali nak buat kontest, plis buat dalam blog, pastu iklankan ikut saluran yang betul plis..event fb ni bukan untuk iklankan link kontest blog.. tapi untuk...
    Continue >>

  25. TENGOK PON DAH SEMPOT NIE.. MUAHAHHAHA

  26. ira mohd says:

    terbaek! nmpk beno nipunya :D

  27. haha! korang2 semue.. marah aku ke?
    alah follower berjuta kalau entri tak sedap watpe kan.. aku juz make it joke je lah.. xdepon syarikat nak anta iklan. aku bukan nak pun.. haha.. btw thankz ya semua.

  28. haa.. sampai pon orang yang disebut2.. :)

    tu la.. bergurau ade caranya..
    bukan semua faham gurauan kite..

    k..iklan datang kalau trafik tinggi je..tu pon diorang refer kat kompeni yang betul2 jage pasal trafik dgan pengiklanan dalam blog ni..

  29. NuReLLe says:

    nape ku rasa macam lawak je gambar ni???harharharhar..:D

  30. chenta says:

    part mana yang menipu sebenarnya ni?follower or visitor?

  31. nurelle :
    ntahla.. hahaha


    chenta :
    part follower

  32. followers berbelas ribu mungkin blog da lama... pageviews mungkin baru letak (eh, pelik lah kalo baru)... dan page kat FB mungkin baru buat...ahahahha~ ntah lerrr

  33. kak sunah :
    ahahah.. pemikiran positif tuh.. :)
    tapi dah selesai dah dengan die..

    follower widget tu memang fake.. die guna image, gurauan semata..

  34. usha2....
    terbaca sini....
    pihak sana pon dah tengok....
    rasanya saya pon antara yg awal komen dia....muncul je event kat fb, terus usha blog dia, terus komen....
    saya pon newbie juga....baru berapa bulan mula blogging...dah bagi nasihat yang baik kat dia....baru buat cara baru....saya promot blog dengan cara skema....tinggalkan link pada komen....jarang ping dalam fb.....tak perlu mencari populariti....kalau entri kita best, kejap je follower naik kan...lebih2 lg blogger baru yg folloower cipot....ok dah penat taip.
    sudi2 la singgah dan komen blog saya pula

    http://azlanthetypewriter.blogspot.com/

  35. dah follow sini...
    1324 no bertuah saya...
    hehehehehe....
    alongusop ada tinggalkan link pada blog saya....
    segera menjejak kembali

  36. peliknye..mcm mne leh jd mcm tu plak??pelik tol..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...