teteman

16 soalan cepucemas!


der roti canai banjir kuah kari,
pekene dgn sirap pon dah cukop dah,
haritu kene tag untuk new entry,
baru hari ni siap, kalau rajen, bacelah..


1.  apa benda penting dalam hidup korang.?
    banyak... enpon, laptop, muto, duet..yg lain tu keperluan mesti ade la kan..  

2. benda terakhir korang beli guna duit sendiri.?
     bende?..selain makanan.. mane ade duet sdri.. spotrim muto.. 
    haha.. gaji keje part time masuk mse tuh.. 
    yg lain byk famly support..yayasan negeri..lain2.

3. di mana tempat korang ingin melangsungkan perkahwinan dan tema perkahwinan nanti.?
     di tempat yg kitorg rasekan sesuai nnt.. =)

4. Adakah korang bercinta sekarang.?
    becinte?..skarg?  hahah.. skarang ni tgh jawab tag..=)

5. novel/buku/majalah yang last korang beli.?
     Kreko kot.. lame dah..

6. apakah nama penuh korang.?
    Muhamad Nur Yusuf bin Rosli

7. antara mak dengan ayah, yang mana korang lebih mesra.?
    Mak la.. =)

8. namakan nama nama yang korang betul betul nak jumpa dalam hidup.
     nak jumpe Izie Jannah("akak"), Khairul Nizam("abang"), 
    member2 PLKN dulu.. juruletih2.. 
    member2 kelas TP3 kat KMPK dulu..
    ramainye.. tak tersebut.. =)

9. adakah korang basuh baju sendiri.?
    ade pulak org rajin nak basuhkan?.. heheh.. sendiri je..

10. di manakah tempat korang benar benar nak pergi.?
    mane2 yang menarik..ade teman.. pergi je..  =)

11. pilih salah satu, peluk or cium.?
    pelokk!!..

12. beritahu 3 perkara tentang orang yang tag korang.
     die sorg blogger..die tak makan sayur kaler ijau..die takot kuceng..

13. 3 benda korang sayang dalam hidup korang.
      bende?  laptop, muto, enset. hahah..

14. lagu korang suka dan selalu dengar.

15. 6 blogger korang nak tag.
  1. Ujang
  2. Qaseh
  3. Anamizu
  4. E-ra Pasha
  5. Bert
  6. Aisya
16. cerita sikit tentang blogger pertama yang korang tag.
      mamat ni antara blogger yg aktif gak la.. wlaupun baru je kenal.. 
      tp dah cam member dah.. haha.. dah jd tunangn org ye.. 
      jgn cube2 nk kacau.. heheh =P 

kalau dah kene tag tu paham2 jelah,
tp kalau tak rajin aku tak pakse,
yang tak kene tag pon buat jelah,
takde org marah, suke lagi ade.. =)

9 Response to 16 soalan cepucemas!

  1. grrr nyesal dtg hahaha..insyaAllah akan buat haha

  2. hahaha..
    along pon dah peram bape hari baru boleh publish.. =p

  3. Ujang9897 says:

    aku dah buat autopublish hari isnin..hehe..

  4. ngoh3333. kucing.. miouuww.

  5. kucing la sangat.. =p

  6. malu i...

  7. ape yg malu nye ni?.. =P

    *lupe nk bagitau.. along tersilap letak title tag nih..
    senanye cik Ct Dja yg mulekan..

  8. wah..kreko? same2 lOlx..minat manga jugak la nie..=_=

    JELAS SAHABAT BUKAN SEBARANG SAHABAT, SAYANG SEMUA

  9. ahah! mestilah.. skarg dah tak beli sbb byk dah online manga.. =P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...