teteman

tidak semestinya “Contest & Giveaway Special From Denmark”


ape ke pelik je tajuk yg ko bubuh ni long?..
haha.. saje je.. kire aku ikut la instruction penganjur tu.. hahakk..
oleh sebab aku tatau nk bubuh tajuk ape.. aku copy paste je
ayat selepas "tajuk entry" kat entry penganjur.. =)



Dari Kelate ke Copenhagen,
Bukan Jemapuh ke Mencheste,
Kalau bab pantun memang aku rajen,
Mai la sini kalau nak tau cerite..

Dalam blog banyak cerite,
Kisah perantau kat luar negare,
Aku yg bace jeles je rase,
Apekan daya rezeki belom nak ade..


*abaikan ejaan yg salah tatabahasa.. janji bunyi die mcm yg kite sebut...=p


tu atas tu, banner contest yang aku baru je join.. heheh..


pantun bawah tu pulak, kire aku punye submission ntuk kontes ni la heheh..
em.. ade sape2 rase die terer pantun?..
sile2 la join ye.. =)


aku bab2 pantun ni memang fevret..
kekadang org tak mintak pon aku bagi.. =P


harap2 boleh la menang nak gak adiah contest nih.. =)

8 Response to tidak semestinya “Contest & Giveaway Special From Denmark”

  1. Hanis MY says:

    wahhh goodluck tau!

  2. wooh. pandai berpantun die. hak3. gudlakkk.;p

  3. Hanis: thnx.. joinla skali.. =)

    padie: baru tau ke?.. hahah

  4. tajuk entry yg menarik!! Gd Luck

  5. aiseh.. penganjur dah komen tuh.. naik semangat nih.. heheheh

  6. hehee...minat pantun?

  7. duhai cik Dilah blogger bestari,
    singgah disini komen diberi,
    Minat pantun? soalan diberi,
    teak perlu jawab kot.. bace lah sendiri..

    =D

  8. semoga berjaya...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...