teteman

Muke kene conteng!


haa... kalini aku nak kongsi stok2 gambar yg aku dah jumpe lame dulu..
tapi tak sempat nak share sbab..... ntah.. =p

gambar2 kat bawah ni adalah hasil seni kreatif org barat..
mamat nih mungkin dah takde kanvas, kertas lukisan, 
dan lain-lain medium yang sesuai untuk melukis..
lalu die pon curahkan lah idea kreatif die ni dekat mane?..
ha.. tuh.. kat muke die tuh...

okeh.. bebel panjang pon korg bukan bace pon kan.. trus scroll g kat gamba jer.. =p

layan..

Ape name karekter ni ek?.. geng dgn Twittie kan?.. hahah

yang ni aku taktau..

ni bukan juling mate dah ni, juling muke tros.. lol..

Big Bird Sesame Street!! weeehuu!..

Er.. panjang giler lidah!!...

mana satu mulut die nih... hahah..

Little Mermaid punye sidekick!.. lupe gak name die!.. =p

Helang ade 2 mulut???..

sian tikus tu kene makan..

Pahlawan dengan kudanya bersedia berperang..

Mat Rempit..... lol..

kalau korg nak tau.. mamat James Kuhn nih melukis atas muke sendiri setiap hari selama setahun! 
bayangkan, brape bayak lukisan muke yang die dah buat.. hahaha.
tapi tetap takley kalahkan sesetengah pompuan kaki mekap tuh.. mekap tiap2 hari sejak kenal alat solek sampai muke dah tak macam muke sendiri dah.. lol..

5 Response to Muke kene conteng!

  1. woohh. kagum2. tapi.. hoiitt. kutuk pompuann.? grrr~ haha

  2. hahah.. bace betul2 ye.. SESETENGAH pompuan KAKI MEKAP..
    anda terase?.. =p

  3. grrr~ tunggu.. hahah

  4. yekkk. keji -_-

  5. hahaha..
    oyah, ni ade pantun 2 kerat nih..

    keji dimatamu,
    seni dimataku..

    ha3 =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...