teteman

Edit Photo Contest by Hajar=)


ok baru lagi kot aku post psal kontes(peraduan =P) aritu..
kalini ak post lagi satu.. ngeee... mmg kontes mlm ni cambest je ntuk ak join..
haha.. ok.. bace tajuk pon dah tau kan.. hmm..




oleh sebab ak pon jenis suke edit gamba.. make aku pon join la kontes nih..
tenkiu ye cik penganjur!! =)

em..berdasarkan banner yg dibekalkan..gambar asal pon kene letak..so..ni lah die..gambar sebelum..


nak tengok gambar selepas?.. haha...  ni die..


haha.. amacam?.. comel tak?.. plis kate comel.. ni karya teragung aku stakat ni tau.. asal nmpak gambar ni je mesti sengeh sensorg.. oh aku bukan gila k!..=P

Korg nak join ? Tengok syarat2 nye di bawah neyy :

Syarat-Syarat Penyertaan

1. Tulis 1 entry pasal contest ney. Tajuk entry tersebot tules "Edit Photo Contest by Hajar". 
2. Korang letak 1 atau 2 gambar yang korang edit tuhh. Tak kira korang edit gambar ape skalipon.
3. Letak banner kat atas neyy dalam entry and sidebar korang. (jangan lupe link teros ke blog Hajar ye)
4. Follow blog Hajar (wajib).
5. Tag 2 orang kawan korang. (Pastikan dy tawu ye)
6. Tinggalkan komen korang ke entry ini ye.

Haa, mudah kan ? Join jangan tak join taw.

Ape hadiahnye ? Tgk entry cik Hajar ni

hahah.. sebelum aku terlupe.. kang tak pepasal je disqualified pulak kan.. =P
nak tag kaku edit gambar jugak la kan.. haha.. sapekah mangsenye?.. hm...
  1. MyungDae
  2. Oyaah
korg yang tak kene tag pon join la ye..kongsi kemahiran.. bukan menunjuk kehebatan..
betul tak?.. hehe...



6 Response to Edit Photo Contest by Hajar=)

  1. HΛJΛЯ says:

    HAHA comel gile !
    Hajar suke !
    Thanks joining !

  2. haha.. thnx suke.. =)

  3. erkkk. huduhnya kite yg sblumnye -__-'

  4. mane de huduh.. hawt gittew..=P

  5. hohoho. guddlak3. canteekk gambarrr. ;)

  6. hahahah.. =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...