teteman

PANAS GILER : Penipuan blogwalking (entry ni den copy paste dari pendekar berkuda)


salam.. entry nih aku copy daripada blogger Naz yang copy daripada Pendekar..

Kegilaan penipuan penggunaan taktik kotor berblogwalking rupa-rupanya menjadi permainan harian sang blogger-blogger ini. Sungguh tak ku sangka. Mereka fikir perbuatan mereka tidak mungkin akan dapat dihidu tetapi mereka tak sedar bahawa sepandai-pandai tupai melompat, akhirnya jatuh ke tanah juga~!


Anda nampak tak screen-shoot di atas? Masih belum mahu bertindak lagi untuk menukar CBOXanda kepada Shoutmix?? Masih belum mahu lagi melakukan "Website Lock" terhadapShoutMix anda? Okay, pendekar akan berikan ini kepada anda~! Supaya anda tahu bahawa mereka-mereka di atas ini adalah penipu di dalam dunia blog~! Mereka meninggalkan jejak di shoutbox anda tapi mereka langsung tak melawat blog anda sebenarnya~!


Trafik~!! Ya~!! Trafik nya di mana bang?? kata dalam kotak CBOX aku ni korang singgah... tapi mana traffic source blog korang?? Korang ingat aku buta ka?? Korang ingat aku ni terlampau bodoh ke nak percaya dengan korang ni??

Satu lagi yang memang tindakan bebal lagi tolol korang ni. CBOX ni aku sorokkan la derrr... Macam mana korang boleh masuk kat dalam pulak?? Pastu pretend yang korang mai blog aku ni?? Memang kurang ajar la korang ni kan?? Memang nak kena hentam la kan kan kan??

Alo bro Sembang Kosong~!! Aku cukup tak sangka kau pun join diorang gak yea~! Dah la koleksi lawak-lawak kat blog kau tu Copy Paste~!! Kau menipu lagi dengan trafik kosong ke blog aku ni ye~! Dah berapa lama kau buat kerja kotor ni bro~???? Aku sangat panas hati ni~!!! SAKIIIIITTTTTT~!!!!! PANAAAAAASSSSSSSS~!!!!!!!!!!!!!!

Patutlah blog kau lebih banyak follower kan?? Trafik pun selalu tinggi kan?? rupa-rupanya diorang tertipu dengan permainan tipu daya kau ni.... memang melampau lah bro~! Kau memperbodohkan orang lain tu memang sangat melampau~! Kau cuma datang kat shoutbox je tapi tak datang kat blog. So, mana trafiknya kat situ??

Kalian nak tahu link2 dia? siapa kah si jahanam semua ni?? Ni ha pendekar senaraikan semua sekali~! Supaya anda tahu siapakah mereka-mereka ini. Supaya mereka tahu apa padahnya menipu kita~! Biar mereka rasa akibatnya menipu kita~!!

  1. Newbie - http://www.wowberita.com/
  2. Kasim Ahmad -http://bulanpurnama89.blogspot.com/(BulanPurnama MariLompat)
  3. Innovator - http://rosyur.blogspot.com/
  4. Joe - http://www.joharihamzah.com/blog
  5. Fashion Girl - http://www.samredgroup.co.cc/
  6. SK - http://www.sembangkosong.com/ <---- kalian kenal dia ini ~!!!
  7. Popolita - http://popolita.blogspot.com/
  8. Cilupbah - http://cilupbah.blogspot.com/ (kalian pasti kenal dia~!)
  9. Anggur - http://akujobless.blogspot.com/
  10. Melati Putih - http://d-ina-pengantin.blogspot.com/
  11. Cahaya Cinta - ask-me-photographer.blogspot.com/
  12. Suhaisweet - http://suhaisweet.blogspot.com/
  13. GetMovie124 - http://getmovie124.blogspot.com/
  14. Umar Yang Cute - http://salam1malay.blogspot.com/ <---- Kalian PASTI KENAL~!
  15. Blur a.k.a Jiwa Kacau - http://www.jiwakacau.com/ <---- kalian kenal dia~!!!
  16. Syamsid - http://flymoo.blogspot.com/
  17. Joe a.k.a Faizol-1 - http://questwinintravel.blogspot.com/
Biar apa pun alasan mereka. Yang salah tetap salah. Sama ada mereka mahu meminta maaf ataupun teruskan dengan ego mereka~! Silakan kalau kamu mahu~! Akan aku hentam kamu sehabis mungkin~!! Dasar blogger PENIPU~!!!

Ini hanya sebahagian sahaja daripada sekian banyak lagi blogger2 yang berkeliaran di kalangan anda.. percayalah.. anda akan temuinya di mana mana.

Tak usah di tanya bagaimana nak detect mereka. Tapi buatlah apa yang telah pendekar suruh anda sekalian buat di sini ---> LINK

dan kalau kamu nak tahu apa yang mereka buat dan bagaiman mereka buat, pergi kat SINI
dan jangan abaikan 2 entry pendekar sebelum ini~!!

SEBARKAN KEBENARAN INI KEPADA ORANG RAMAI~! JANGAN DISIMPAN~! MEREKA INI PATUT DI AJAR~! 



kata-kataku: fuh.. ni la die aktiviti-aktiviti yang gunekan autoblogwalking tuh?.. adey..
ape kan daye.. diorg ni nak traffik banyak tapi malas blogwalk.. entry pon biase2 je..


ape2 pon.. harap korg yang lain jangan amalkan ye.. tak elok menipu taw.. =)


dah siap bace? ape lagi.. sampaikan lah pada blogger2 lain k..

6 Response to PANAS GILER : Penipuan blogwalking (entry ni den copy paste dari pendekar berkuda)

  1. tq tuk info nih..

  2. sama-sama.. =)

  3. nasib baik nama wani xde sini...takut..:)

  4. =)

    *silap2 ade yg komen..
    "nasib baik lom buat autoblogwalk"... lol..=p

  5. bru tau...
    info yg bgus...:)

  6. Hanif says:

    thanx 4 d info..cmne nk cek dorg 2 btl2 bw @ autobw??sy newbie

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...