teteman

Video teeettt dah keluar weh!!


okeh.. tajuk sebenar adalah..
Along Usop Bersantai Bersama Ben Ashaari di Taman Tasik Seri Empangan, Putrajaya.

ceh.. korang laju je kalau nampak tajuk mencurigakan kan3?? heh..
maaf ye.. along bukan tokan video pelik2 tahap tetttttt okey... tapi ni along nak share video yang dirakamkan di Taman Seri Empangan, Putrajaya minggu lepas.. heheh....setelah sekian lama akhirnya, vlog along kat 1tube.my dah publish..*padahal tak sampai seminggu pon.. :P
maluwww..... agagagaga....
speechless jap.. kalau korang sudi.. jemput2la tengok ye... =p

*pssstttt... ni bukan tutorial cara-cara pakai shawl ye.. =p

             
nak lagi besar tengok kat sini

sory video tak best mane sangat..

8 Response to Video teeettt dah keluar weh!!

  1. pergh.pergi gathering dan ada vlog.terbaik.nak tengok tapi loading terlampau lama.komen dulu k.

  2. nak tengok..tapi....


    huwaaa...tenet lambat macam kura2...sob~ sob~ sob~

  3. aliarosli says:

    hhahhaahha, dah tengok dulu dah

    rasenye along punye paling lame kot


    bangge jap sebab bb laju, hahhahha

  4. mas saari says:

    sempoilah along!
    walaupun first time tapi rilek je..

    kak Mas punya vlog esok baru admin 1tube upload, tak sabar nak tengok ni...hehehehehe

  5. perghhhh..suara mcm deejay ok..
    hehehe:)

  6. r-5 says:

    hahaha stylo lah ko bro tabik sama lu sebab lu leh buat cam gini. ekeke

  7. uiyoo. femes emeessss gitu..

  8. perghhh....... pheewwiiitttt... machooonye kamoo long..... nak ngorat lehhh??? *wink wink*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...