teteman

Proses mencari calon bermula!!


hah.. calon?? calon apekah??.. hahah.. bukan calon bini ye kawan2..
yang tu dah ade reserve.. tettt.. =p 
along tengah cari calon top 5 kaki-kaki pantun yang join same hentam berpantun sblom nih..


fuh.. ramai jugak blogger-blogger yang terer bab2 pantun ni ye.. heheh..
juling jap bace pantun banyak2 ni.. bukak semua skali dalam tab masing2..
pastu susun ikut citarasa.. heheh..


tapi yang tak best tu.. tengah dok bace pantun-pantun diorang nih..
tiba-tiba ade lagu tah dari blog mane tah dok main.. terkezut jap... adeyh... =.=
hahah.. sebab tu la along tak galakkan korang pasang lagu dalam blog ye.. =)


hm... senarai peserta yang dah join ada kat bawah ni..
macam2 gaya ada.. try la terjah diorang... hahah..


Segmen berpantun telah pun tamat
tinggi sambutan telah diberi
pada peserta kuucap selamat
semoga berjaya di segmen ini


antara yang dah join : 
  1. Yad'z
  2. JemariMontel
  3. MissRan
  4. FahmiMahat
  5. AliaRosli
  6. CikDuyung
  7. Vaithis
  8. Kahinata
  9. AdyAdnin
  10. FayadRahim
  11. MyungDae
  12. Merle
  13. BroMonday
  14. Maya
  15. AnaDayana
  16. HeziqaYoo 

agak2 siapa yang menang ek??


8 Response to Proses mencari calon bermula!!

  1. aliarosli says:

    heh, tetibe rase nak delete pulak

    paling tak best dan ngarut je

  2. arghhhh..tertunggu2 ok entry ni..
    skang nak tguu keputusan pulak..
    fuhhhh..fuhhhhh..jampi sikit...hahaha:P

  3. tak minat sastera2 nih.. tengok je lah y'ols berpantunnn hoho...

  4. ALong shayam.... sungguh kamoo ensem ini ari...


    bulan depan ke Pulau Pinang
    pergi dengan Pak Mat Lori
    kalo akak yang menang
    akak bagi KepCi selori... waaaa rasuahhhh *larrriikkkkkkk*

  5. kompem r nameku tak de...sob..sob..xrety nak berpantun..=)

  6. nurkaloi says:

    sokong myungdae
    best gak

  7. MerLe says:

    x sbr tggu..hehe

  8. yad'z says:

    im first in da list... ehehe...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...