teteman

. ape korang akan buat dlm situasi ni | Korang ada kawan baik, bf dia ni dok sebok pasal kau. Satu hari, bf dia ni dok tegur gambar kau kat fb teruk. Fine la nak aku brubah. Tetbe kantoi plak gambar dia ciom2 dgn gf dia yg bertudung. So??


tegor la balik... adeyh...
malu seyh.. ape kejadah nye sume ni..

Ask me anything

16 Response to . ape korang akan buat dlm situasi ni | Korang ada kawan baik, bf dia ni dok sebok pasal kau. Satu hari, bf dia ni dok tegur gambar kau kat fb teruk. Fine la nak aku brubah. Tetbe kantoi plak gambar dia ciom2 dgn gf dia yg bertudung. So??

  1. aliarosli says:

    amboi, tajuk panjang, entri takde

    ape la along nie

  2. nurkaloi says:

    kasik shoot pale dye

  3. isik entry mn?
    kalau mcm tu..tegur dia semula.. kalau dia xnk trima, lantak..jnji kite dh tegur mn yg slah.. t'jwb kite as muslim..

  4. bagitau je sal pic tu.. x pom.. print page tu, tunjuk kat dia.. huahuahua

  5. CikBulat says:

    apa panjang benor tajuknya. pecah rekod!

  6. lempang dia dalam kadar 7 harakat secara berganti-ganti

  7. beeha ben says:

    ahahah..panjang nye tajuk. respon? mengata dulang si paku serpih, mengata orang, dia yg lebih...

  8. ... says:

    as salam..
    adei..gila panjang tajuk. habis penuh tutup terus bloglist yang lain. adei..pecah rekod

    cet. grr..sapa yang tanya tu?
    nak kurung dia dalam reban yoyo joleka

    >_<

  9. along tengah jawab formspring ye.?

  10. zulhaidi says:

    bnuh je mmber cam gini...sedara setan~~

  11. tajuk kemain panjang...haha..skali entry pendekk..! ade kelainan..haha...urm tegur jek balik...

  12. zuwaidah says:

    along, ni tajuk ke cerita. Panjangnya heheheehhe.
    Tengok keadaan dia macamana, samada boleh ditegor atau sebaliknya. Hal mcm ni agak sensitif sikit.

  13. haha bersemangat nk bace =.=

  14. aku ~ ANN says:

    hahaha..cool~

  15. wahahahaha.. ingatkan tak jadi.. =.=

  16. r-5 says:

    haha, tu mesti pompuan kan? dia tu mabok kepayang cakap ngn dia tepuk dada tanya iman. huhu. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...