teteman

Syarat- syarat buat Contest oleh makhluk itteww



aku hangin dengan makhluk ittew.. buat kontest cam harom susah.. 
tup2 adiah sesenang je nak tarik balik... chett!!

SYARAT -SYARAT PENYERTAAN

4. korunk kena printscreen gambar korunk dekat follower makhluk itteww dan bulatkan pakai paint sebagai bukti follower makhluk itteww cam bawah ni dan letak dalam post korunk tu...pastikan bulat tu warna cerah.

5. korunk kena reka dialog buat 10 gambar (setiap gambar ada 3 dialog) 
tu jadi paling kelakar dalam dunia ni since makhluk itteww kan tempat klakar  kalau korunk rajin edit tulis ah ayat terus dalam gambar tu

6. Segala keputusan tak boleh dipertikaikan.

7. Peluang paling cerah berdasarkan komen korunk paling banyak dalam blog ni -- x kira lah nak komen papepun --- janji nama korunk ada dalam top commentor makhluk itteww-- x komen pun xpe tp peluang tipis ah... hehhe [kejam tak??].

9. Tarikh tutup : 22 APRIL 2011.

10.Undian untuk pemenang akan dipilih oleh pengunjung makhluk itteww.korunk nak undi diri sendiri pun xpe ...asalkan boleh menang ... korunk nak pomot poll tu sampai 1000 org pun tak pe...
Poll akan dibuat pada : 23 APRIL 2011.


11. Tarikh umum Pemenang : 15 Mei 2011.

12. Markah dikira seperti ni : Markah 
makhluk itteww 
bagi : 40% Markah Undian Poll : 25% Markah selalu komen blog [10 top commentor]: 35%.


Pengumuman pemenang 


P/s: kepada tempat pertama/ kedua /dan ketiga anda dikehendaki memberi  NAMA PENUH (seperti dalam IC), Nombor Akaun Bank dan Nama BANK kepada inbox Facebook makhluk itteww selewat-lewatnya 20 May 2011 ... Mana -mana yang memberi selepas 20 May maka ianya akan dikira batal dan tiada rayuan selepas itu....duit tersebut akan digunkan untuk membuat kontest akan datang....Terima kasih...Disebabkan ini adalah kontest untuk follower setia makhluk itteww.. semua pemenang tidak akan diberitahu.... hahahha... sape suh tak follow kontest ni... Jangan ingat Komen banyak pastu tinggalkan blog ni harap menang okey... kejamnyer makhluk itteww....Terima kasih kepada semua pemenang... Nanti makhluk itteww Buat Kontest yang Menarik lagi ngan hadiah cool lagi k... :P 


*syarat2 cam gampang susah giler.. suh orang pomot blog die bagai.. mintak org upkan trafik die ganas2.. tup2 time nak bagi adiah senang2 je nak kensel.. cehh...
*aku tak sangap adiah la wey.. tapi sentap a.. bile org layan cenggini.. 

baik aku pomot kontest ni.. lagi best!
*sedangkan bro Eqbalzack sanggup ganti hadiah aku bile aku btaw die tak sampai kat rumah.

21 Response to Syarat- syarat buat Contest oleh makhluk itteww

  1. erk camni pon ade ke? hahaha. cam nak cari jalan senang jek kan? budak baru nak buat kontest ke ape ni?

  2. perh...biar betul? ada ke blogger mcm tu? blog mana tu?

  3. sabarlah along , pasni hati2 k :)

  4. ish3...dah laa syarat2 susah mcm pe...pastu hadiah tak bagi...baik takyah jadi blogger

  5. ddczone?

  6. mak oiii..syarat kemain lagi..haha..

    suruh buat dialog dlm gmbr tuu..tapi kena melawat blog makhluk ittew selalu ..contest 2in1 kott..

  7. gampang gila,

    ni kontest ke apa ni ?

  8. hahah.. puas aty aku lepas kat sini..

    lantak la die kan3??..

    *ade orang dah taw... hahah... tettt...

  9. Miss Ran says:

    habak mai long..kite pulaukan je die

  10. adek taw dah sape gerangan kontest yg dimaksudkan..
    agak kureng bernas idea is pemilik blog..adeh

  11. Chuck says:

    hahaha. macam sampah jer long dia punya syarat. tak join pun tak matilah. hahaha.

  12. tak faham..tak faham

  13. haha ! kite taw sebab kite pon penah bace dulu .. hehe ..

  14. mcm tahu je sape ==' wkakakakaka

  15. hahaha... kita bukan kemarok sangat nak hadiah die kan... ini sume sebab nak naik cepat la ni kan :)

  16. Along tahniah ko menang.. :) #tibe..

  17. entry ni berjiwaaa... aku suka... along betukar menjadi hijau.. hahahahahaha

  18. hahahahahaaaa...ade ke nak join??blog sape la nie..banyak songeh tol..huhu

    http://ctqueen.blogspot.com/2011/05/jom-join-bloglist-penceloteh-comel.html
    jemput la join along ye..supportnewbie..hehehehe

  19. adehhhh... kalo yang macam ni kan, memang berat hati nak join... rumit.. orang mana suka yang rumit2..

  20. haha..kesian nyer.. syarat dy giler susah kot.. xpe2.. len kali tak yah dah masuk kontest makhluk itteww tu,,

  21. miss emy says:

    salaam, orang buat contest memang nak up kan traffic, tapi bagi susah susah sape nak join.. adooi.. kdekut hadiah pulak tu.. stufupitfit..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...