teteman

video Kumpulan Gula Gula - Suka Gitu (K-Pop Malaysia)


ahahah... aritu punye video yang along share kat sini dah kene delete dengan tukang upload..
ni along jumpe pulak video baru die.. hahah.. wiwit.. suka gitu!..
korang tengok.. nilai sendiri la ye..





hahaha.. dah tengok??..
along tak berani la nak kate pape.. 
komen2 kat youtube pon dah tunjukkan pandangan majoriti pada kumpulan diorang ni..

14 Response to video Kumpulan Gula Gula - Suka Gitu (K-Pop Malaysia)

  1. nub says:

    tajuk lagu da geli..macam lagu elite lak ai.pajadah korea. haha

  2. aliarosli says:

    takleh tengok

    bb habis limit dah

  3. menyampah aku tengok.Aku sokong ckp nub mcm elite pun ada..haha

  4. Norizyana says:

    mcm xsesuai dgn culture kite je...no komen~

    nice blog :)

  5. saya nak tahu pandangan along usop. kemong2. say sumting! hahhaha

  6. terikut sgt dgn budaya org lain..

    have a visit :)
    http://oasisofheart.blogspot.com/

  7. Tasha says:

    BETUL LAH TU..... BILA GILA2 DAN SENSASI + KONTROVERSI BARU LAH MERIAH..... DAPAT NAIK KEJAP JE PUN JADI LAH~

  8. a_a says:

    aku minat k-pop..
    aku rasa cam nak sepak diorg sekor2...
    boley x????

  9. Anonymous says:

    hahahha...sila2...=)

  10. LieYnaWay says:

    cme shit jew along...adoi....skit mate tgok...lalalala...emmm.. =_="

  11. jzy says:

    i dah tengok...I rasa Kumpulan ni ok ..Not bad..Something new in our music industri now...tak senang nak dpt girls groups nowadays...Anyway i like both of their songs..SUKA GITU n KONGKONG..

  12. jzy says:

    Kita kan semua Malaysian..bagi lah support kat Malaysian artistes kite...Asyik kutuk aje memanjang...Kesian diaorang...

  13. KinosKoko says:

    nak support, tp diorg x mcm k-pop pun...ni mcm rewind balik kepada zaman2 feminin, elite jek...aku expect mcm grup f(x) ke, snsd ke, rainbow ke...kata k-pop

  14. Anonymous says:

    hahahahhahah... FUNNY =.= i wonder...
    mcm mana reaksi parents diaorang....
    buat malu je..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...