teteman

Lagu bila rindu merindui antara 2 blogger


kepanasan berita kontroversi yang along sebut baru2 ni kat sini dielak-elak oleh si dia dan si dia..hmm...alah.. tak payah la nak berselindung lagi... korang ni pon... hahah.. 
tengok je wallpost kat bawah ni.. along baru je printscreen pukul 6 tadi.. hahah..
ada beberapa perkara yang telah menjadi bukti sahih ura-ura yang sedang hangat diperkatakan sekarang ni.. hahah..


tengok masa untuk 2 2 wallpost tu dibuat... hahah.. sangat kontrovesi ye disitu... wiwitt!!!..
dah... yang lain jangan kacau daun ye... ade yang kene sekeh kang.. hahahaha..

bibit rindu membuak-buak
tanda kasih semakin mekar
korang dah kantoi..tak payah nak elak
sampai je seru.. kad kawen disebar..

14 Response to Lagu bila rindu merindui antara 2 blogger

  1. weeeeeeewiitttttttt~

  2. aliarosli says:

    hahhahhaa, ujang ngan kak yana dah lepas

    nanti kak awin dengan ir pulak

  3. adoiii kena lagi den

  4. tang mana lagi dia nk koreng lepas ni tatau la...kena buat lagi satu akaun FB secret garden ni...hahahahaha

  5. pembetulan

    ** tang mana lagi dia nak korek lepas ni tatau la...kena buat lagi satu akaun FB secret garden ni...hahahahha

  6. Mat Gebu says:

    Wowwww......HEHE

  7. katek: kan da kena..tu la dulu nakal sangat..haaa....hehehe..

  8. Eyka says:

    ololololo..sweet nyerr dy~ hahahaXD

  9. rindu rindu hamba sedang merindu...
    jauh jauh orang sudah menjauh... la la la.... jeles tawww.....

  10. amboi IR,pandai sekarang ni ye.huhu

  11. hamboiiiii...


    ahahaha bercinta di wall masing2 gituu..

  12. CHEWWWIIITT
    amboi2, suka ye ?
    babap nak?





    jealous sebnrnye muahaha

  13. pergghh..asal aku baru tahu ni..haha

  14. nurkaloi says:

    cepat2 lerr langsung kannyer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...