teteman

pembangkang atau kerajaan?


u've been played fellas..


pembgangkang dok pung pang tunjuk silap kerajaan..
kerajaan dok pung pang tunjuk silap pembangkang..


ko dapat hape?








*politik is ewwwwwwwwwww~

11 Response to pembangkang atau kerajaan?

  1. cik Dil says:

    betull..mlysia dah x aman..semua pihak nak menang..yg jadi mngsaa, rakyat..aduyaiii

    Updated
    Apa yang best sangat pasal BERSIH??

  2. typo along

  3. cik dil :
    tak dapat nak bayangkan ape yg akan jadi nanti...



    atiq :
    er... biar jelah.. =.=

  4. beLLa says:

    dapat dok uma merungut2 sebab takley nak kua. -_-

  5. CikBulat says:

    betol tuh ! silap sendiri tanak tnjuk ! huhh~

  6. booo..typo..copy paste sgt.haha..

  7. sgt betoll..

  8. dey all dah lupe apa aim dia orang sebenarnya, sibuk nak bergaduh and cari harta dunia, sampai kebajikan rakyat pown ntah ke mana.

  9. ngeh3. nnti time mengundi rosakkan je undi tu oke..;D

    errr kamu dah cukup umur ke nk undi?;D

  10. zuwaidah says:

    rakyat terhimpit di tengah2

  11. typo lagiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
    pembgangkang

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...