teteman

Contest Design T-Shirt kirinselamaperak.com


Assalamualaikum..


lame siot along senyap.. ampun ye.. bz layan hati, demam woohh..
bz keje.. bz jumpe member.. terisi la sikit ruang mase yang amat bosan kalau menempel spanjang mase kat bilik tu kan..


so, along join la satu kontest nih.. offer domain kow.. hahaha.. best2..


Syarat-syarat:
1-Design satu tshirt yang sempoi dan menarik dan tidak terlalu padat.
2-Hanya warna Putih,Kuning dan Hitam yang digalakkan kerana berdasarkan bendera negeri Perak.
3-Setelah siap design,buat satu entri khas yang bertajuk “Contest Design T-Shirt kirinselamaperak.com” untuk memberitahu bahawa yang korang join contest ini..
4-Letak header kat atas tu macam biasa dan link ke entri ini..
5-Ajak la kawan-kawan lain untuk join..
6-Setelah siap entri,tinggalkan link korang kat sini..*link yang tidak berkenaan akan dianggap sebagai SPAM*
7-Follow kalau rasa berminat.Tiada unsur paksaan..
Hanya seorang pemenang sahaja akan dipilih..Pemenang akan menerima satu domain selama setahun darikirinselamaperak.com dan topup RM10 sponsor dari Tengku Nizam.


harini last day untuk contest design t shirt blog Kirin Selamba Berak er.. Kirin Selama Perak.. ahahah.. so, harap2 sempat la join kan.. giler last minit baru buleh submit.. sibok weyh..
main design dah lame siap.. cuma nak tempel kat template ngan carik setting tu yang masalah nak kasi habis..tapi last2 godek.. simple gak best.. cegampang.. hahaha..


ape pon.. ni la design yang along mampu..



sebenarnye banyak versi along try.. tapi taktau la cemane yang kirin nak.. ape pon.. try geledah kat sini


ade lagi yang rase terer nak join?.. meh terjah contest cegampang best ni

4 Response to Contest Design T-Shirt kirinselamaperak.com

  1. tyka says:

    cantik cantik.. good luck long

  2. mmg smart a

    tak dapat domain tataula

    alongsiput.com k long hahaha

  3. cun cun!!

  4. along usop : TAHNIAH anda menam!!! terbaik...koh koh koh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...