teteman

#11 Spontaneous Thursday - alongusop *syukur









dia jumpa,
dia terbaca blog katek,
dia pergi blog aku,
dia cari fb aku,
dia bagitau aku
"dompet awak kat balai polis"
alhamdulillah...




8 Response to #11 Spontaneous Thursday - alongusop *syukur

  1. memang kebetulan yang hebat..

    Rahmat Tuhan.

    detik merasai keajaiban..

    untunglah org yg sabar dan redha..

  2. ni dompet yg ilang dulu ke long?

  3. AlongUsop says:

    pikar : tau takpe...
    skang ni nak tunai nazar pose sminggu.. heheh.. :)


    kak suhaili : tak.. baru ni ilang lagi kat ulu yam..
    jap lagi saye taip full story.. :P

  4. asal salu je hilang ni long? aiyoyoo...

    #ingtkan tipu je pose tadi rupenye betol2 pose.. huhuh~

  5. terbaik laaaa...

  6. adawiyah says:

    Haha .. rajin betul Along pose kan?
    Betul kate Zulfikar Hazri ..
    orang yg sabar akan dpt ganjarannye..

  7. AlongUsop says:

    Eyda :
    ntah la.. die memang tak suke kat along kot?.. emm =.=

    Adawiyah :
    tanda syukur masih diberi peluang... alhamdulillah..
    terima kasih la banyak2 kat yang hantarkan ke balai polis tu.. :)

  8. adawiyah says:

    haha .. bak kate "Puteri Katek"..
    maybe ikan pirana tu yang jumpe kat tengah jalan lepastu , hntar ke balai polis dan menghadap muke pakcik polis yg tak berapa nak hensem tuu.. hehe..Nice Pirana ..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...