teteman

Amerika yang tak henti-henti nak hina Islam..


sebelum ak membebel panjang.. nah, ak share gambar yg bakal menyentap rase marah kat
manusie yg merancang dan melaksanakan projek nih..

tu die, usaha dorg nak hina Kaabah, kiblat utama muslim sedunia. 
dorg buat bangunan tiru bentuk Kaabah, pastu buat bende nih..


TERKEJUT??!!
Itulah realitinya.satu lagi rancangan Amerika di bawah pemerintahan 
Obama untuk menghina umat Islam.
Di tengah kepesatan bandar MANHATTAN di new york sebuah bar baru akan di buka 
dengan nama Apple of Kaaba yang menyerupai Kaabah di Mekah. 
Bar ini akan digunakan untuk menyimpan minuman keras sebagai pameran
Masyarakat Muslim Amerika membantah kerajaan USA supaya tidak membuka bar tersebut.

dipetik dari sini
*doa jela spy dorg diberi hidayah... mane taw Allah turunkan sesuatu ntuk dorg.. amin..

5 Response to Amerika yang tak henti-henti nak hina Islam..

  1. uhmmmm.. teruk teruk

  2. dorg makin brani buat terang-terangan..

  3. eyfaaa. says:

    kurang hajar betoll la dorang ni ek.anyway,nice info,,keep it up..;)

  4. just menyampaikan..

  5. Nice information. Amerika ni dari aku kecik sampai ke besar mmg suka lahanat &menindas.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...