teteman

t- shirt for sale


lai lai lai.. t- shirt for sale.. murah2..
pm kalau nak oder yea..
ade 3 design boleh pilih.. 


Baju ni ada warna mengikut design(rujuk setiap gambar)
lengan pendek rm 20
lengan panjang rm25
size ade blake.. :P


 *kami sedang kumpul dana untuk program kami di korea nanti, harap korang sudi beli :)


Baju ni ada warna hitam dan putih
lengan pendek rm 20
lengan panjang rm25
size ade blake.. :P

Baju ni ada warna merah,putih,kuning,itam,oren
lengan pendek rm 20
lengan panjang rm25
size ade blake.. :P

Baju ni ada warna ni je.. huhu
lengan pendek rm 20
lengan panjang rm25
size ade blake.. :P


kalau berminat boleh pm kat fb along : >>klik sini<<
kalau nak tanya details tentang sume baju ni boleh rujuk >>sini<<


segala sokongan korang kami dahului dengan setinggi-tinggi penghargaan.
*dah macam ayat surat rasmi pulak kan.. adehh..

apepun, untuk 1st oder, kitorang amek sampai pagi esok(12 JUN 2012)
tapi jualan akan still jalan, kitorang akan still ambil order untuk next batch..
sebarang kemusykilan pm kat fb.. thanx!! 

7 Response to t- shirt for sale

  1. aku suka yg las tuh...tp kalo xde perkataan UKM tuh boleh x??? huhuhu

  2. aiseh bro, cop die dah fix rasenye..
    nanti aku try tanye member yang deal dengan suplier

  3. wow
    korea

  4. yeap, insyaAllah kami akan bertolak pada bulan februari nanti

  5. Nak order satu...t-shirt utk pelajar UPM heheheehe

  6. Nak order satu...t-shirt utk pelajar UPM heheheehe

  7. cantik2 :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...