teteman

Spyshot Latest Proton Persona R (P3-21A)




speechless.. dah bace komen kat blog2 sumber.. tapi aku tak dulik!
aku suke aku suke aku suke!!!! kuning crash test ni pon lawo ape?. hahaha


gambar blakang tak ade pulak, mungkin tukang curitangkap tak dapat peluang nak snap kot..
tapi ade 2 3 gambar yg dok tayang lampu blakang bula2 cinonet sblom nih.. 





risau pulak along.. macam tak lawa je nanti bile bukak tampal2 tuh..
tup2 mase tengah bace komen2 kat blog yg bg gambo kuning atas tu..
ade pengkomen bg gambo nih..


zoom siket..




okeh.. berdasarkan gambar kat ataw.. mungkin p3-21a ni dah siap semua bahagian parts die, so, lampu blakang hampir pasti bukan macam lampu picit terjojol kat kete itam atas tuh.. fuh...


tapi lari pulak daripada konsep Proton Tuah yang diorang tayang kat KLIMS aritu.. hmm..
apepon.. kita tunggu jela pelancaran die nanti ye.. good luck PROTON!!



5 Response to Spyshot Latest Proton Persona R (P3-21A)

  1. cam cantik ja along? ai like jugakk weeee~~~

  2. ape lagi nadhh... book la.. along nak tumpangg.. :D

  3. agak, kalau rm5 dapat berapa ketul kereta atas ni?

  4. book? miahahahahhahaha. :P

  5. Gombug says:

    Dapatkan memori 50GB kapasiti simpanan foto, muzik, video dan apa sahaja untuk telefon anda secara percuma hari ini tanpa sebarang bayaran dari Gombug.net! Sebelum 31 Dec 2012 - http://adf.ly/4O5uz

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...