teteman

UCAPAN AIDILFITRI: DARI ALONG UNTUK EQBALZACK


ha... edit balik, tadi tengahari dah publish, tapi banyak pulak yang tak lengkap..
gopoh nak p keje punya pasal. tapi takpe, pasrah la kalau disqualified pon..
alang2 dah buat entry ni kan, tak rugi pon kalau selesaikan.. :)

ni banner GA yang bro Eqbal bekalkan tadi.. baru pasan tak letak.. hahah

*klik gambar untuk jumpa tuan rumah :)


Duduk termenung rindukan rumah
sibuk memanjang tak tentu masa
tak kira senang ataupun susah
meriahnya raya sama merasa

Waktu berpuasa jangan nak makan
batal puasa sia-sia nanti
salah silap harap diampunkan
sempena raya di Aidilfitri

*haha.. pening nak pikir pantn baru.. tapi last2 pantun raye taon lepas gak best..
slamat hari raya!

tambah sikit;


7 Response to UCAPAN AIDILFITRI: DARI ALONG UNTUK EQBALZACK

  1. mana abg eq punya banner

  2. aslann says:

    LOL. abang eq buat contest ke?

  3. Noraien says:

    wahhh.nice laaa ! (:

    hope menang !

  4. yad'z says:

    uish.. tak lengkap.. tak lengkap.. hahaha... muke jambuuu><

  5. erk asl muke baik je ni long

  6. eqbalzack says:

    salam,
    terima kasih join GA abg eq. abg eq dah linkkan kat blog..
    selamat berpuasa Along ucop...muka macam penyanyi mamat masa kecik..hehe

  7. gud luck :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...