teteman

Proton P2-321a dah nak keluar?



Puas dah along mengintai kereta Proton yang dah lama terperam nih. Nak dapat nama rasmi pon tak lepas-lepas lagi. Sampai sekarang masih menggunakan nama kod "Proton Tuah" , "Persona R", ataupun "P2-31a". 

Ciri-ciri dah mantap, kualiti dah makin baik, harga boleh tahan, rekabentuk memang gagah dan kacak. Tapi nak tunggu gambar rasmi, depan belakang luar dalam entah bila boleh dapat. Hm...

Kalau nak tau apekah ciri-ciri yang ada dalam kereta ni, along cadangkan korang google je, tak pun geledah blog funtastickodesigns tuh. Along tak nak panjang sangat post nye nanti. Maklumlah, spesifikasi macam-macam, enjin, saiz, sistem, keselamatan, banyaklah.

Baru-baru ni along jumpa gambar paling jelas kereta yang masih dirahsiakan namanya. Along dapat tau ada beberapa variasi warna yang mungkin akan ditawarkan. Berbekalkan sedikit pengetahuan along menggunakan Photoshop CS5, inilah antara bayangan kereta P2-31a dengan warna-warna tersebut.


Open New Tab kalau nak tengok besa gedabak.

Fiery Red

Tranquility Black

Blue Lagoon

 
Genetic Silver

Himpunan gambar curi sebelum ni
sumber utama : funtastickodesigns


3 Response to Proton P2-321a dah nak keluar?

  1. smart.rege die bape nieyh

  2. harga cadangan dalam 60-70k
    tapi harga rasmi blum umum lagi.. hmm..

  3. catik aa.. huu T.T

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...